FRITURE 'T HEUFKE BRUNSSUM

FRITURE 'T HEUFKE BRUNSSUM Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 76 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Friture 't Heufke Brunssum. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 21:04 Heeft goed gesmaakt.
17 mei 2022 om 20:32 Frieten leken net alsof ze van gister opnieuw opgewarmd waren.
6 mei 2022 om 22:30 Het eten was goed en lekker warm tot bijna heet. Alleen we hebben 1.5 uur moeten wachten ipv 1 uur. Dit was echt te lang voor de kids die honger hadden. Als ik dit van te voren had geweten dan hadden we niet besteld.
5 mei 2022 om 4:05 Ik bestelde een kleine friet! en ook een grote Frites speciaal. De kleinen friet was groter dan de grote Friet speciaal! En met een deel van de frieten kon je iemand volgens mij de kop mee inslaan! En dan praat ok nog niet over de Frikandel speciaal!
23 apr 2022 om 23:52 Superlekkere broodjes tegen redelijke prijs. Beter dan andere broodjeszaken die ook bij thuisbezorgd adverteren!
6 apr 2022 om 20:21 Als je van slappe koude friet houdt is dit zeker een aanrader, en maak je niet druk je kunt tussendoor rustig even boodschappen doen ze hebben 45 minuten nodig voor het af te laten koelen daarna word er pas bezorgd!
5 apr 2022 om 19:54 het was weer heerlijk
4 apr 2022 om 14:49 Top
3 apr 2022 om 1:39 Het eten kwam veels te laat aan 1,5 uur later en het was koud hier zal ik nooit meer bestellen
24 mrt 2022 om 21:12 Eten was goed. Verzorgd
9 mrt 2022 om 4:51 Ik had friet met biterbalen bestelt met mayonaise de mayonaise was er niet bij maar wel betaald
23 feb 2022 om 21:26 Heeft goed gesmaakt. Tot de volgende keer.